Savjeti

Tvrtka AZUR 7 ima vlastitu proizvodnju kamena s zaštitenIm znakom AZUR 7. Za izradu kamena već 15 godina upotrebljavamo najkvalitetnije materiale iz Slovenije i stranih država (5 %). Kamen AZUR 7 sastoji se iz prirodnog kalcita (85 %), kojeg trajno impregniramo s prirodnim akrilom.


ZAŠTO PROZORSKA KLUPČICA

Klupčice štite unutarnjost zgrada pred upadom vode, kao zaštita fasade od prljavštine, plinova, prašine, koji se umjesto na fasadi, skupljaju na vanjskim klupčicama i koje se jednostavno prebrišu mokrom krpom za čišćenje. Na vanjske i unutarnje klupčice možemo staviti dekoraciju, lonac za cvijeće, …  

Na tržištu možete birati između drvenih, plastičnih i metalnih klupčica i klupčica iz kamena. Prozorske se klupčice nalaze na vanjskoj lii unutarnjoj strani prozora. Neki materiali su pogodni za ugradnju tako u prostoru kao van prostora, a neki so pogodni samo za unutarnju upotrebu.


ZAMJENA PROZORSKIH KLUPČICA

Vrlo je važno, da se kupac već kod izmjera novih prozora odlući, da li će promijeniti i prozorske klupčice. Kod prozora u dobrom stanju ili kod promjena samo fasade, mijenjate samo klupčice. U tom slučaju stare klupčice jednostavno uklonimo i zamjenimo ih novima. Preporučujemo, da poslije ugradnje klupčice spoj između prozora i klupčice dobro začepimo. Do upada vode u zid i posljedično do oštećenja fasada dolazi uglavnom zbog loše montaže vanjskih klupčica.  

Kod dobro izoliranog prozora i dobro izolirane fasade potrebna je i izolativna prozorska klupčica, jer ćemo inače imati i gubitak toplotne energije. Najbolje izlotavne klupčice su klupčice AZUR 7, a najmanje su izolatavivne klupčice iz aluminija i lima.


IZ NAŠE ŠKRINJE SAVJETA

Kad odlućite kupiti nove klupčice:

  • izaberite prozorske klupčice, koje se podudaraju s oblikom i bojom prozora, provjerite kvalitetu materiala (upijanje vode, oksidacija kamena na vanjske utjecaje, …), porijeklo, sastav, čvrstoću, A – test i garanciju.
  • kod vanjskih klupčica material ne smije upijati vodu više od 0,5% i treba biti otporan na sve vremenske neprilike, UV – zrake, hladnoću, sol,…
ŠALJITE POTRAŽNJU

Izaberite vašu boju prozorski klupčica još danas i osigurajte brzu isporuku.
Nastavite za narudžbu >>

BOJE PROZORSKIH KLUPČICA

Prozorske klupčice Azur 7 namjenjene su za VANJSKU i UNUTARNJU upotrebu i dostupne su u 14 različitih boja.
SAVJET STRUČNJAKA

Savjeti, koji će vam pomoći kod montaže prozorskih klupčica i upozoriti vas na detalje, na koje trebate obratiti pažnju.
POSTANITE NAŠ ZASTUPNIK

Bavite li se gradnjom, trgovinom, suhom montažom, ... tražimo zastupnike za hrvatski trg.

Sva prava pridržana Azur7 d.o.o. | Izrada web stranice: COMMA